7,29 лв.
Маскарпоне Mlekovita 500g
Маскарпонето на Kuchmistrza е кремообразно италианско сирене, основна съставка на популярното тирамису. Плътен и кремообразен, той е перфектен и като съставка на други десерти, кремове за торти и торти или добавка към сладолед. Има леко сладникав вкус и кадифената консистенция на гъст, кремообразен крем, благодарение на което обогатява вкуса на топли ястия, както и вкуса на десерти: сосове, паста, месни и зеленчукови ястия и дори пици и гювечи.
Маскарпонето на Chef Mlekovita се прави от пастьоризирана сметана. В допълнение към уникалния вкус, той е богат източник на калций, който, наред с други, допринася за нормалния енергиен метаболизъм, и протеини, които спомагат за поддържането на здрави кости и мускулна маса. Предлага се в порция от 2 кг, идеална за HoReCa сектора.
Хранителна стойност за 100 г продукт : Енергийна стойност: 1582 kJ/381 kcal: Мазнини: 40 г, от които наситени мастни киселини 24 г; Въглехидрати: 2.6 г, от които захари: 2.6 г; Белтъци: 3.4 г; Сол: 0.08 г;
Условия на съхранение: от 2 до 8 °С. След отваряне да се съхранява в хладилник за не повече от 24 часа.
Страна на произход: Полша
Маскарпонето на Kuchmistrza е кремообразно италианско сирене, основна съставка на популярното тирамису. Плътен и кремообразен, той е перфектен и като съставка на други десерти, кремове за торти и торти или добавка към сладолед. Има леко сладникав вкус и кадифената консистенция на гъст, кремообразен крем, благодарение на което обогатява вкуса на топли ястия, както и вкуса на десерти: сосове, паста, месни и зеленчукови ястия и дори пици и гювечи.
Маскарпонето на Chef Mlekovita се прави от пастьоризирана сметана. В допълнение към уникалния вкус, той е богат източник на калций, който, наред с други, допринася за нормалния енергиен метаболизъм, и протеини, които спомагат за поддържането на здрави кости и мускулна маса. Предлага се в порция от 2 кг, идеална за HoReCa сектора.
Хранителна стойност за 100 г продукт : Енергийна стойност: 1582 kJ/381 kcal: Мазнини: 40 г, от които наситени мастни киселини 24 г; Въглехидрати: 2.6 г, от които захари: 2.6 г; Белтъци: 3.4 г; Сол: 0.08 г;
Условия на съхранение: от 2 до 8 °С. След отваряне да се съхранява в хладилник за не повече от 24 часа.
Страна на произход: Полша