Мляко кисело краве 500g Домлян 4,5%
ТЕГЛО: 0.500 кг. /егализирано тегло/
МЯРКА: бр.
ТРАЙНОСТ: 18 дни
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ: броя каса 20
УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ: Т С от +2 С до +6 С
ОПАКОВКА: РР кофичка
СЪСТАВКИ СЪГЛАСНО РЕГЛАМЕНТ 1169:
краве мляко,сметана от краве мляко закваска Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ В 100 ГР:
Енергийна стойност 302.5кJ /72,5 kcal; Мазнини 4,5 g;от които наситени мастни киселини 2,9g;Въглехидрати 4,6 g; от които захари 4,6g; Белтъци 3,4 g; Сол 0 gКраве кисело мляко получено по специална технология с по-мек и фин млечно-кисел вкус. Кисело мляко е претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българско кисело мляко, съдържаща Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.
ТЕГЛО: 0.500 кг. /егализирано тегло/
МЯРКА: бр.
ТРАЙНОСТ: 18 дни
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ: броя каса 20
УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ: Т С от +2 С до +6 С
ОПАКОВКА: РР кофичка
СЪСТАВКИ СЪГЛАСНО РЕГЛАМЕНТ 1169:
краве мляко,сметана от краве мляко закваска Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ В 100 ГР:
Енергийна стойност 302.5кJ /72,5 kcal; Мазнини 4,5 g;от които наситени мастни киселини 2,9g;Въглехидрати 4,6 g; от които захари 4,6g; Белтъци 3,4 g; Сол 0 gКраве кисело мляко получено по специална технология с по-мек и фин млечно-кисел вкус. Кисело мляко е претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българско кисело мляко, съдържаща Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.