Часове за доставка


Можете да направите вашата поръчка по всяко време на денонощието, като служител ще се свърже с вас в работно време за до уточняване на поръчката.

Вие избирате датата и часа за доставка при финализиране на поръчката. Реално часови диапазони и свободни дати за доставки може да видите в календара на тази страница или когато сте в количката.

Часовете за доставка са динамични и препоръчваме да следите актуалните часове на тази страница преди пускане на поръчка.**

Тези часове и дати са неактивни, това означава че вече е достигнат лимита за извършване на доставки в този часови диапазон. С тази система ние гарантираме винаги навременна доставка!

При приключване на поръчка ще получите имейл с точна информация касаеща вашата поръчка, след което очаквайте обаждане от наш служител за потвърждаване.

Ден за доставка

Час за доставка

    **Охмаркет запазва правото си да коригира часовете за доставка, според празничното време или други обстоятелства. Всяка промяна ще бъде отразена на тази страница или при избор на дата и час за доставка при приключване на поръчката. Поръчки направени преди направените промени и приети от наш служител, ще бъдат изпълнени в уговорения час независимо от настъпилите промени.