Общи условия

Ако пазарувате от този интернет магазин, Вие се съгласявате с Условията за ползване.

1. Цел на Условията за ползване.

1.1 Настоящите условия за ползване имат за цел да регулират отношенията между Граховски 2002 ЕООД и клиентите, които ползват сайта, както и взаимните права и задължения.

1.2 Посещавайки сайта ohmarket.com вие се съгласявате да спазвате настоящите „Условия за ползване“. Ако не желаете да спазвате „Условията за ползване“, моля не използвайте този сайт.

1.3 Сайтът, намиращ се на ohmarket.bg е собственост на „Граховски 2002“ ЕООД, наричан за краткост „ТЪРГОВЕЦА“, и представлява он-лайн магазин. „Граховски 2002“ ЕООД е юридическо лице, което от 1994 год. има основна дейност – разработване и интегриране на софтуер за търговски обекти. С цел покриване на всички нужди на клиентите, Янак Софт ЕООД осъществява допълнителна дейност – внос, дистрибуция и продажба на едро и дребно на специализирана техника за търговски обекти, както и консумативите към тях. 

1.4 Цените на всички артикули в сайта на ТЪРГОВЕЦА се в български левове и са с включен ДДС.

 

2.  Как се осъществява доставката и плащането?

2.1 Доставката се осъществява чрез куриер в рамките на 1-5 работни дни и се заплаща предварително по банков път или в момента на получаване, чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

2.2 Всички продукти могат да се поръчат и на телефон: 0886 67 27 81 или 0886 67 11 48. 

2.3 Стойността на доставката се заплаща от получателя.

2.4 При забавяне на доставката незабавно се свържете с нас! Ние ще предприемем необходимите мерки за да решим проблема.

2.5 След пускането на всяка поръчка, ще получите обаждане от наш консултант за потвърждение на поръчката. След потвърждението, е сключен договор между ТЪРГОВЕЦА и потребителя. Ако не получите обаждане за потвърждение в рамките на два работни дни, свържете се с нас чрез телефон 0886 67 27 81 или 0886 67 11 48. 

2.6 При изчерпана наличност на някой от продуктите в поръчката, консултантът може да предложи на клиента друг продукт със същите или сходни характеристики. Клиентът има право да се възползва от замяната на продукта или да откаже своята поръчка. В случая, когато клиентът приеме да получи друг продукт, общата дължима сума за поръчката се коригира в съответствие с цената на новия продукт.

 

3. Условия за предоставяне на лични данни.

3.1 Регистрирайки се в сайта на ТЪРГОВЕЦА (ohmarket.com), клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.

3.2 Личните данните, които клиента предоставя на ТЪРГОВЕЦА са:

име на лицето направило поръчката, адрес на доставка, телефон и електронна поща за контакти с лицето.

3.3 ТЪРГОВЕЦЪТ няма за цел да иска данни, които са защитени от „Закона за защита на личните данни“. ТЪРГОВЕЦЪТ поема задължението, че предоставените лични данни, няма да бъдат публично обявявани или предоставяни на трети лица с изключение на представителите на данъчната инспекция, като в този случай, те трябва да са поискани по официален път.  ТЪРГОВЕЦЪТ гарантира, че личните контакти на клиентите няма да бъдат използвани за злоупотреба или нежелани съобщения, които са извън дейността на ТЪРГОВЕЦА. „Граховски 2002“ ЕООД носи отговорност пред закона за използване на личната информация на своите клиенти.

3.4 Потребителите не са длъжни да предоставят лична информация, но в такъв случай при поръчки от разстояние, ТЪРГОВЕЦЪТ не сключва договор с потребителя и не носи отговорност за неустойки.

 

4. Условия за отказ на поръчка.

4.1 Всеки клиент на Граховски 2002 ЕООД има право да откаже изпратена поръчка в следните случаи:

  1. Поръчката не е предварително потвърдена.
  1. Сгрешен наложен платеж.
  1. Ако потребителят получи различни, или не е получил всички поръчани продукти.
  1. Ако потребителя получи продукти с дефекти.

4.2 Клиентът няма право да се откаже от поръчката в следните случаи:

  1. Ако е потвърдил поръчката и не съществува нито един от посочените в  4.1 случаи.
  2. Ако потребителят сам е сгрешил избора на поръчаните продукти.

4.3 Връщането на поръчка може да се осъществи само, ако изпратените продукти се върнат в отличен търговски вид. „Отличен търговски вид“ означава целостта на опаковката да бъде запазена, предпазното фолио да не бъде нарушено или премахнато и продуктът да не е отварян.

4.4 Ако отказът е по вина на ТЪРГОВЕЦА,  разходите за връщане на поръчката се поемат от него.

4.5 Ако отказът е по вина на потребителя и ohmarket.bg е дал съгласието си за връщане на стоката, разходите са за сметка на купувача.

4.6 Всеки един отказ от поръчка може да се осъществи на място във физически офис на Граховски 2002 ЕООД, по телефона.

 

5. Условия за връщане на закупена стока.

5.1 Важат правилата от точка  4.1 до точка 4.6

 

6. Условия на замяна на поръчана от клиента стока.

6.2 Важат правилата от точка  4.1 до точка 4.6

 

7. Невъзможност търговецът да достави стоката.

7.1 При невъзможност ТЪРГОВЕЦЪТ да изпълни поръчката, вашата заявка ще бъде приета и ще получите повторно обаждане веднага след като стоката бъде в наличност.

7.2 ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност и не дължи неустойки при изчерпването на количествата на даден продукт.

7.3. Търговецът не дължи неустойки и лихви, когато поръчката бъде забавена.

 

8. Издаване на фискален касов бон.

8.1 ТЪРГОВЕЦЪТ има за цел да спазва финансовите закони на Република България и се задължава да издава касов бон или документ за пощенски паричен превод за стойността на поръчаните продукти.

8.2 При неналичието на касов бон или документ за пощенски паричен превод в изпратена поръчка, може да изисквате такъв от ТЪРГОВЕЦА.

8.3 На касовата бележка и документа за пощенски паричен превод са предоставени всички данни за юридическото лице „Граховски 2002“ ЕООД.

 

9. Предоставяне на услуги и стока от ohmarket.com.

9.1 ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя на своите клиенти стоки предназначени за търговски обекти и домашно ползване.

9.2 ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя на своите клиенти софтуер за управление на търговската дейност.

9.3 ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя на своите клиенти интернет страница, която е свързан директно с базата данни на търговската програма.

10. “Граховски 2002“ ООД по никакъв начин не прилага нелоялна конкуренция при предлагането на промоционални намаления или в осъществяване на своята дейност.

11. Задължения на “Граховски 2002“ ЕООД относно предоставянето на информация на купувача.

11.1 ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да предостави на потребителя, преди придобиването на стоката или ползването на услугата, подходяща информация, позволяваща му да направи своя избор, която включва:

  1. Всички характеристики на стоката или услугата, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително опаковката, инструкция за ползване, окомплектовка и съхранение;
  1. Цена, количество, начин на плащане и други договорни условия;

 

12. Авторски и рекламни права.

13.1 Всички графични материали, изображения и цялото съдържание на сайта е собственост на “Граховски 2002“ ЕООД. Използването им без изричното писмено разрешение е противозаконно.

13.2 Сайтът не носи отговорност за достоверността и точността  на публикуваните материалите.

13.3 Потребител закупил или поръчал стока от ТЪРГОВЕЦА, дава съгласието си да присъства в клиентски регистър и да получава рекламни и други търговски съобщения от страна на Граховски 2002 ЕООД. Потребителят може да се отпише по всяко време от този регистър следвайки инструкциите в самите търговски съобщения

 

14. Промяна на условията.

14.1 ТЪРГОВЕЦЪТ запазва правото си да променя настоящите Условия за ползване без предварително да предупреждава потребителите за това. Променените Условия за ползване ще бъдат качени на сайта ohmarket.bg при влизането си в сила.

14.2 ohmarket.bg е собственост на “Граховски“ ЕООД.